Ik richt me op jouw proces

Voel je vrijer, lichter, vrolijker, gelukkiger

Laat alle issues los die jou in de weg zitten om jezelf te kunnen zijn. En voel je vrijer, gelukkiger, lichter, vrolijker.

 

Ik werk vanuit de kernwaarde dat je zelf verantwoordelijk bent voor hoe jij je leven inricht. Je bent namelijk onmetelijk krachtig en kunt zelf de regie nemen! Je mag gelukkig zijn. Je mag liefde ontvangen. Je mag je goed voelen (ook al voelt een ander zich dat niet). Je mag overvloed ontvangen. Je mag krachtig zijn!

"Dienstbaar zijn past mij goed"​

Dat heb ik altijd gevoeld. Maar heel lang heb ik dit verward met slaafs zijn. En wilde ik daarom niet dienstbaar zijn. Maar diep van binnen voelde het wel goed als ik dienstbaar was. Ik ervaarde na lange tijd dat dit iets positiefs is. Doen waar ik goed in ben. Krachtig zijn en tegelijk dienstbaar naar de ander. Om me volledig te kunnen richten op het transformatieproces van de ander. Want dat gun ik iedereen!

 

Overigens is mijn levensgetal een 6, wat staat voor dienstbaarheid. Dat was voor mij een mooie eye-opener.

portretfoto Elisabeth Stoeten

Je zielsmissie leven

Die tekst heb je vast wel eens voorbij zien komen. En dat is precies mijn missie. Volgen wat ik te doen heb hier op aarde. Omdat het voor mij klaarligt in dit leven. Als ik mijn eigen pad volg, stroomt het en kom ik vooruit. En hoe weet ik wat mijn zielsmissie is? Ik laat mijn oude programmeringen en overtuigingen los, waardoor ik steeds authentieker word. Steeds meer mezelf. Waardoor ik beter voel wat bij me past.

Op weg naar de Nieuwe Aarde

Ook ben ik dienstbaar aan het ontwikkelen van de Nieuwe Aarde. Een aarde waar we liefdevol samen leven, met alle wezens die er zijn. In perfecte afstemming met elkaar. Door al je conditioneringen los te laten die dit in de weg staan, gaan we hier naartoe. Macht, pijn en lijden zijn dan verleden tijd. Door je trilling te verhogen sta je steeds meer hiervoor open. Kun je contact maken met andere beschavingen en wezens. We hebben elkaar namelijk allemaal nodig in dit proces. En kun je gebruikmaken van kennis, kwaliteiten en krachten uit vorige levens. Samen op weg naar de Nieuwe Aarde zie ik als het hogere doel achter mijn werk.