Je werkt samen met je hogere zelf

De methode is zo krachtig doordat je samenwerkt met je hogere zelf, je spirituele intelligentie. En op een veel dieper niveau dan je bewustzijn, loslaat waar je last van hebt. Met blijvend effect. Het is dus een levensveranderende en blijvende investering in jezelf!

Deze samenwerking ondersteun ik door hardop te spreken. Op die manier geef je aan wat je juist wel of juist niet wilt. Want zonder jouw expliciete toestemming gebeurt er niks, omdat wij als mensen vrije wil hebben. Ik spreek ook lichttaal om jouw processen te ondersteunen.

 

Ook maak ik dankbaar gebruik van mijn lichttaal, mijn gidsen, engelen en andere lichtwezens die mij hierbij ondersteunen.

In deze video vertel ik over wat lichttaal voor mij inhoudt en spreek ik het, als voorbeeld.

In deze video vertel ik over mijn werkwijze

https://youtu.be/BOWIpWzAB8Q

Via onderstaand geluidsbestand krijg je een indruk van een van de lichttalen die ik spreek. Het is een liefdevolle aanmoediging om je hart te volgen.

Je neemt zelf de regie over je leven en dat is een prachtig kado aan jezelf

Je hoeft niet spiritueel te zijn om dit te kunnen. Ik begeleid je hierbij en je doet het zelf. Ik faciliteer dit alleen.

Deze aanpak is voor mij zelfbekrachtigend. Je neemt namelijk zelf de regie over je leven. Je kiest er bewust voor om geen slachtoffer te zijn van je jezelf of van je omstandigheden. Dat vind ik er zo krachtig aan. En dat kado aan jezelf gun ik jou ook!

“Je hoeft niet spiritueel te zijn om dit te kunnen”